Kétvölgy Vendégház


9982 Kétvölgy, Fő út 36.

Tel.: 06 30/474-5628, 06 94/436-169

Email:
ketvolgyvendeghaz@gmail.com

info@ketvolgyvendeghaz.hu

 

Falusi vendégfogadónk a falu központjától egy kicsit távolabb, csendes nyugodt környezetben fogadja a pihenni vagy kirándulni vágyó nyaralókat.

A szeres település adottságait kihasználva a ház egy közel 1,5 hektáros domboldalon helyezkedik el. A vendégházat a tulajdonosok családi vállalkozásban üzemeltetik kora tavasztól késő őszig.

A vendégházat különösen ajánljuk családoknak, időseknek, fiataloknak, csoportoknak, akik szeretik a természetet, a csendet, a figyelmes kiszolgálást, a rendezett környezetet. Aki pihenni, túrázni, sétálni, kirándulni, horgászni, lovagolni, fürödni, gombászni, vadakat látni, kerékpározni, lepkéket gyűjteni, különleges virágokban akar gyönyörködni mind megtalálja a számára legkedvezőbb szabadidő eltöltési lehetőséget.

A vendégház 2-3 ágyas pótágyazható fürdőszobás szobákkal, nagy közös helyiségekkel (étkező, nappali, kerti terasz, kerti kiülő) várja vendégeit.

 

A ház a Nemzeti Tanusító védjegy 4 napraforgós minősített szálláshelye, valamint az Őrségi Nemzeti Parki Termék Védjegy használója.

 

 

Részletekért tekintse meg web lapunkat!

 

http://www.ketvolgyvendeghaz.hu/