Völgylak Vendégház és Völgylaki Portékák Kamrája

Völgylak Vendégház egy lélegzetelállító völgyben található, hatalmas erdő veszi körül, mely minden kincsét megosztja vele. A mezőkön a harmatvízben fürdő pillangók színesre festik az eget s a virágok mennyei illatukkal bódítják el az arra sétáló vándort.
Vendégházunkban két franciaágyas szoba található- a Falusi és a Városi szoba- melyek bár nem túl nagyok, de méretüket a kifinomult berendezéssel, az anyagok, színek, formák minőségével igyekeztük ellensúlyozni..
A Vendégházat a tökéletes kikapcsolódásra terveztük, nincs televízió, telefon. Célunk a teljes feltöltődés, a belső nyugalom megtalálása s a párok egymásra koncentrálása.. 
Fontos számunkra, hogy a lélek és a szellem mellett a testet is tápláljuk, így igazi ínyenc falatokat kínálunk reggelire illetve vacsorára... Ételeinkhez kiváló minőségű alapanyagokat használunk s ezek legtöbbjét mi termeljük meg, vagy barátainktól szerezzük be, akiknek szintén fontos a tökéletes minőség...
Völgylaki Portékákat is készítünk - szörpöt, lekvárt, fűszereket, gyógynövény teákat, gyógynövény krémeket - ezek teljesen natúr termékek, tartósító- és színezék mentesek s mézzel édesítettek..
 
 
        Völgylak Vendégház
                         és
Völgylaki Portékák Kamrája 
    9982 Kétvölgy Fő út 32
  
 
www.volgylakvendeghaz.hu